Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Lotte met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek
Level
4 pers.
60 min
1,5 kg aardappelen (bintjes)
400 g Brugge Apero Mosterd Fenegriek
3 dikke tomaten
1 el graantjesmosterd
4 staartvismoten
150 g Nazareth Boter
1 portie shiso
peper en zout
Snijd de aardappelen in kubusjes van 1,5cm.
Snijd de Brugge Apero Mosterd Fenegriek kaas in kubusjes van 1 cm
De tomaten ontvellen en ontpitten en in blokjes snijden.
De aardappelen gaarkoken en onmiddellijk vermengen met de aperokaas, mosterd, peper en zout en de tomatenblokjes.
Terwijl de aardappelen koken, de vismoten kruiden met peper en zout en aanbakken in boter.
Alles warm opdienen met nog wat shiso en nog wat boter uit de vispan over lepelen.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Hoofdgerecht
Visfilet met Brugge Jong en Brugge Oud
4 pers.
Voorgerecht
Vissoep met waterkers en Brugge Dentelle
45 min
4 pers.
Voorgerecht
Zeewolf met asperges en Brugge Abdij Prior
60 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Uientaart met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek
60 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Zeebaarsfilet met vijgen en Brugge Dentelle
75 min
4 pers.
Dessert
Gebakjes met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek
45 min
4 pers.