Gevulde tomaten met Brugge Blomme | Brugge kaas

Gevulde tomaten met Brugge Blomme

 
 
4 pers.
20 min
  • 8 tomaten
  • 3 bosuitjes
  • 30 g rucola
  • 150 g Brugge Blomme
  • peper en zout

 

  1. Verwarm de oven voor op 200 ÂșC.
  2. Maak de tomaten schoon, snij het kapje eraf en hol het met een lepeltje uit
  3. Bosuitjes in ringetjes snijden en de helft van de rucola fijnsnijden.
  4. De heerlijke Brugge Blomme fijnhakken en met bosui, rucola, peper en zout mengen. De tomaten met kaasmengsel vullen en met de kapjes de tomaat afdekken. De tomaten in een ingevette ovenschaal zetten en ca. 8 min. in oven bakken.
  5. Rest van de rucola over vier borden verdelen en de gebakken tomaatjes erop zetten.


Klaar is kaas!