Gevulde ui met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek | Brugge kaas
De juiste kaas is snel gekozen

Gevulde ui met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek

  • 150g Brugge apero kaas
  • 15g broodkruim
  • 1 ei
  • 150g filet américain
  • 150g kalfsgehakt
  • 4 uien van elk ong 250g
  • 25g boter dixmuda of Nazareth
  • Peper en zout

Pel de uien en hol ze uit, houdt de hoedjes apart.

Snijdt de Brugge Apero in zeer fijne reepjes

Het  binnenste van de ui snij je zeer fijn en meng in een kom met het ei, de américain, het gehakt, de  Brugge Apero kaas, het broodkruim, peper en zout

Vul de ui met het mengsel en zet in een gesloten ovenschaal  zonder de hoedjes, met de boter en laat 30 min bakken bij een temperatuur van 200°C

Na 30 min de hoedjes erop zetten en zonder deksel nog eens 15 min in de oven zetten bij een temperatuur van 200°C