Hamrolletjes met Brugge Apero Rode Kruiden | Brugge kaas
De juiste kaas is snel gekozen

Hamrolletjes met Brugge Apero Rode Kruiden

 
 
4 pers.
45 min
  • 150g Brugge Apero Rode Kruiden

  • 4 plakken gekookte ham (liefst dik gesneden)

  • 3 eieren

  • 1 dl (volle) room

  • Peper en zout

  • 500g verse spinazie

  • Muskaatnoot

  • 50g Brugge Boter ongezouten

  • Verwarm de oven voor op 200°

  • De eieren loskloppen en tijdens het loskloppen de (volle) room, peper en zout toevoegen.

  • Het mengsel even kort roerbakken in een wokpan in 25g Brugge Boter ongezouten.

  • Bak de spinazie in de overige 25g boter half gaar in een pot en kruid af met peper, zout en muskaatnoot.

  • Boter een ovenschaal in en leg de halfgare spinazie er in.

  • Hak de Brugge Apero Rode Kruiden in kleine blokjes en roer het door het geroerbakte mengsel. Verdeel dit mengsel nadien over de 4 plakken ham en rol ze op. Gebruik eventueel tandenstokers om ze samen te houden.

  • Plaats de rolletjes op de spinazie, voeg nog een klein beetje peper toe en plaats het gedurende 15 minuten in een voorverwarmde oven op 200°.

  • Dien warm op.