Kaasfondue met Brugge Dentelle, Brugge Rodenbach, Brugge Prestige en Nazareth. | Brugge kaas
De juiste kaas is snel gekozen

Kaasfondue met Brugge Dentelle, Brugge Rodenbach, Brugge Prestige en Nazareth.

  • 150g Brugge Dentelle
  • 200g Brugge Rodenbach
  • 200g Brugge Prestige
  • 200g Nazareth
  • 1 teentje look
  • 15g maïzena
  • ½ fles droge witte wijn
  • 2 el kirsch
  • Peper, zout en muskaatnoot
  • Sap van ½ citroen
  • Opgelegde uitjes en augurken

Wrijf de pan in met look

Rasp al de kaas of snij in kleine blokjes en warm op samen met de wijn en kirsh en tenslotte de maïzena.

Roer tot je een gladde saus bekomt voed dan pas citroensap en kruiden toe.

Zet op de tafel in een kaasfondue en roer regelmatig om.

Serveer met stukjes grof brood of stokbrood en ajuintjes en augurken.