Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Kalfsvlees met Brugge Blomme
Level
4 pers.
60 min
4 stukken kalfsvlees van 10x10 cm en 3 cm dik
3 eieren
4 sneden gekookte ham
4 dikke sneden Brugge Blomme, met korst
2 grote opgelegde augurken
3 el bloem
3 el panko paneermeel
75 g Brugge Boter
4 aardappelen
100 g kruidenboter
4 tomaten
2 uien
zwarte peper uit de molen en grof zeezout
Het kalfsvlees voor 4/5 doorsnijden en openvouwen.
De eieren loskloppen met flink wat peper en zout en het vlees hiermee langs de binnenkanten insmeren.
Dan beleggen met ham en kaas en een snede augurk.
Maak de buitenkanten vast met stokjes en haal het vlees door: de bloem, vervolgens de rest van het eimengsel en dan de panko.
Deze dan 5 minuten stevig aanbakken in boter en eens 10 minuten in een oven bij 180°C zetten.
De aardappelen koken met de schil eraan.
Het vlees warm opdienen met de aardappelen met een stuk kruidenboter erop en tomaat en ajuintjes.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Hoofdgerecht
Kalfszwezeriken met Brugge Abdij Pater
60 min
4 pers.
Dessert
Rijstpap met Brugge Blomme
35 min
4 pers.
Dessert
Panna cotta van Brugge Blomme met veenbessen
270 min
4 pers.
Aperitief
Briwat van Brugge Blomme met geroosterde druiven
60 min
4 pers.
Dessert
Bavarois van Brugge Blomme
90 min
4 pers.
Aperitief
Barbie cocktail met Brugge Blomme
10 min
1 pers.
Voorgerecht
Gevulde tomaten met Brugge Blomme
20 min
4 pers.
Voorgerecht
Gevulde vijgen met Brugge Blomme
30 min
4 pers.
Lunch
Blomme Borrelbrood
30 min
6 pers.
Hoofdgerecht
Pizza met peer en Brugge Blomme
30 min
2 pers.
Hoofdgerecht
Eenpanspasta met romanesco en Brugge Blomme
20 min
4 pers.
Voorgerecht
Preikoekjes met Brugge Blomme
30 min
4 pers.