Knol en wortelgroenten met Brugge Dentelle en Brugge Apero Mosterd/Fenegriek | Brugge kaas
De juiste kaas is snel gekozen

Knol en wortelgroenten met Brugge Dentelle en Brugge Apero Mosterd/Fenegriek

100g Brugge Dentelle in kleine blokjes

100g Brugge Apero in kleine blokjes

1 koolrabi

2 wortels

¼ knolselder

1 pastinaak

1 ramenas

1 stuk groene selder

2 takjes lavas

1 stengel platte peterselie

10 pijpajuintjes

Citroenschilraspsel van ½ citroen

1 takje dille

 

Dressing

1tl citroenschil

citroenraspel

Enkele rode vruchten

100ml olijfolie

1tl maanzaad

Peper en zout

100g dentelle

Schil de koolrabi, wortels, knolselder, pastinaak en ramanas en snij in dunnen reepjes met de mandoline.

Schik alles op een bord en overstrooi met de in stukjes versneden selder, lavas, peterselie, pijpajuintjes, dille en een beetje citroenraspel.

Doe alle ingrediënten van de dressing in een blender en lepel de saus over de groenten.

Werk af met de blokjes Dentelle en Apero.