Opgevulde aardappel met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek | Brugge kaas
De juiste kaas is snel gekozen

Opgevulde aardappel met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek

4 grote aardappelen (vb bintjes)

250g Brugge Apero kaas

3 eierdooiers

1 eetlepel mosterd (pikant)

De aardappelen goed wassen, halveren en uithollen

De holle aardappelen gedurende 10 minuten in kokend water leggen en daarna laten uitlekken.

De Brugge Apero kaas in kleine blokjes snijden.

De uitholling gaarkoken, afgieten de kaasblokjes, de mosterd en de eierdooiers toevoegen en fijn mixen. Eventueel nog peper en zout toevoegen.

De holle aardappelen vullen met dit mengsel, op een beboterde ovenplaat leggen en in een voorverwarmde oven van 200°C plaatsen. Mooi bruin laten bakken.

Deze aardappelen serveren bij vis, bij vlees of kip.