Pannenkoekjes met Brugge Broodje Classic | Brugge kaas
De juiste kaas is snel gekozen

Pannenkoekjes met Brugge Broodje Classic

250g Brugge broodje classic  in sneetjes

200g Brugge boter

Honing

2 eierdooiers losgeklopt

300g pizzabloem

3 eieren

100g rietsuiker

De bloem zeven en tot een mooi deeg kneden met de eieren en de suiker.

Dit deeg uitrollen tot 2 à 3cm dikte en er rondjes uitduwen van 12cm doormeter.

Uit de plakjes kaas rondjes uitduwen van 8 à 10cm doormeter.

De deegjes langs 1 zijde besmeren met eierdooier.

Een deegje langs de besmeerde kant beleggen met een plakje kaas en hierop een tweede deegje met de ei-zijde op de kaas en de buitenkanten goed samendrukken.

Boter verhitten in een antikleefpan en hierin de kaaskoekjes goudbruin aanbakken langs beide kanten.

Warm serveren met ruim veel honig en een glaasje cream sherry.