Pizza met Brugge Prestige, Brugge Goud, Brugge Blomme en Brugge Rodenbach | Brugge kaas
De juiste kaas is snel gekozen

Pizza met Brugge Prestige, Brugge Goud, Brugge Blomme en Brugge Rodenbach

  • 3el Geconcentreerde tomaat
  • 1 blad vers voorgemaakt pizzadeeg
  • 5g Rucola
  • 50g Brugge Prestige
  • 50g Brugge Goud
  • 50g Brugge Blomme
  • 50g Brugge Rodenbach
  • 150g tomaten
  • 1 ui fijn gesneden
  • 1TL bloem
  • Peper en zout

Rasp alle kazen fijn de kazen die je niet kan raspen snij je in hele kleine blokjes.

Ontvel en ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes

Het deeg leg je open in een beboterde en bebloemde ovenschaal

Smeer de geconcentreerde tomaten over het deeg en daarna de verse tomaten en de kaas.

Bak de pizza in een voorverwarmde oven (zonder hete lucht) van 220°C tot het deeg krokant is aan de buitenzijden.

Dien op met Rucola