Varkenshaasje met Brugge Blomme | Brugge kaas
De juiste kaas is snel gekozen

Varkenshaasje met Brugge Blomme

2 varkenshaasjes

2 aluminiumfolies

300 g Brugge Blomme

enkele champignons

6 takjes oregano

Nazareth boter

Peper en zout

De varkenshaasjes opensnijden en opvullen met reepjes Brugge Blomme, fijn gesnipperde oregano, fijngesneden champignons en wat peper en zout.

Dan de aluminiumfolie mooi openvouwen en er zorgvuldig de gevulde varkenshaasjes inwikkelen.

Het geheel enkele uren laten rusten in de koelkast.

Vervolgens 4 minuten bakken in de boter op een hevig vuur en dan nog eens 10 minuten op een matig vuurtje maar regelmatig omdraaien.

Opdienen in schijven van ongeveer 3 cm vergezeld van b.v. schilaardappeltjes, gestoofde courgettes, bloemkool en/of gemixte Provençaalse saus.