Visfilet met Brugge Jong | Brugge kaas
De juiste kaas is snel gekozen

Visfilet met Brugge Jong

4 visfilets (roodbaars of zalm)

4 sneetjes Brugge jonge

1 ui

4 kleine tomaten

Nazareth boter

30 g ansjovis filets in olie

peper, zout, paprikapoeder

1 citroen

200 g pittige Oud-Brugge geraspt

12 kleine aardappeltjes

Verse peterselie

Visfilets bedruipen met citroen en een beetje citroenschilraspsel.

Daarna de kruiden, de ui en de peterselie over strooien en een uurtje in de koelkast laten trekken in een gesloten kom.

Vis in de Brugge Jong draaien en vervolgens in een beboterde ovenschaal schikken. 5 minuten bakken in 200°C warme oven.

Dan de ansjovis over de vis verdelen samen met de ontpitte en ontvliesde tomaten en de Brugge jonge kaas.

Nogmaals 10 à 15 minuten in de oven plaatsen (200°C).

Aardappeltjes stomen en over strooien met peterselie.

Schik mooi samen op een voorverwarmd bord.