Brugge Belegen | Brugge kaas

Brugge Belegen

Met zijn volstevige textuur en pittige romige smaak geniet je van een echt Brugge Kaas meesterwerk. Voor deze kaas werd aan alles gedacht: van de beste voeding voor de koeien tot het rijpingsproces van minstens 4 maanden in de allerbeste omstandigheden onder nauwkeurig toezicht  van onze kaasmeesters. Hier wordt niets aan het toeval overgelaten. En het resultaat mag er zijn, onze Brugge Belegen is verfijnde kaas waar we echt fier op zijn.

Brugge Belegen past perfect op een sneetje geroosterd rozijnenbrood en op de kaasplank. De kaas en zijn complex smakenpallet komt ook volledig tot zijn recht in tal van hartige recepten en desserts. Zijn volromige smaak gaat heerlijk samen met het friszurige van rijpe tomaten.

Wil je jezelf echt verwennen? Maak een droge aardappelpuree (met zo weinig mogelijk melk), snipper wat Brugge Belegen fijn en meng de snippers onder de puree samen met wat verse rozemarijn. Laat de puree helemaal afkoelen. Maak daarna bolletjes van de puree en wikkel er gerookt spek rond en bak de bolletjes op de BBQ. Smullen!

Recepten met deze Brugge kaas