Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Bagel met krab en Brugge Belegen
Level
2 pers.
15 min
½ avocado
½ tomaat
enkele takjes bieslook
1 el yoghurt
sap van ½ citroen
peper en zout
30 g krabvlees (uit blik)
1 bagel
30 g edamamebonen (of tuinbonen, of sperziebonen)
½ snede Brugge Belegen, korst verwijderd
Schil de avocado, verwijder de pit en prak met een vork fijn.
Verwijder de zaadlijsten uit de tomaat en snijd in blokjes.
Hak de bieslook fijn. Roer samen met tomatenblokjes, yoghurt en citroensap door de avocado. Kruid bij met peper en zout. Meng er ook de krab door.
Toast de bagel en snijd open. Beleg 1 helft met het krabmengsel. Leg er de edamamebonen en Brugge Belegen op.
Dek af met de bovenste helft van de bagel.
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Aperitief
Focaccia brood met Brugge Oud kubus
45 min
4 pers.
Lunch
Wrap met hummus en Brugge Oud
20 min
1 pers.
Lunch
Hamburger met Brugge Oud
20 min
1 pers.
Voorgerecht
Panzanella met Brugge Oud
40 min
4 pers.
Voorgerecht
Tongrolletjes met asperges en waterkerspesto met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Lunch
Ciabattina met gegrilde groenten en Brugge Oud
25 min
1 pers.
Lunch
Italiaanse boterham met Brugge Oud
25 min
1 pers.