Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Breughelbrood met courgettelinguine en Brugge Oud
Level
1 pers.
15 min
¼ courgette
1 takje citroenmelisse
2 sneden Breughelbrood
1 snede parmaham
½ snede Brugge Oud, korst verwijderd
rasp van ¼ citroen
handvol rucola
zwarte peper van de molen
enkele druppels olijfolie
Verwijder de steelaanzet van de courgette. Snijd met een juliennesnijder in dunne slierten.
Hak de citroenmelisse fijn.
Toast het brood. Beleg 1 snede brood met de parmaham, Brugge Oud en courgettelinguine. Verdeel daarover de citroenmelisse, citroenrasp en rucola.
Werk af met zwarte peper en enkele druppels olijfolie. Dek af met de tweede snede brood.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Aperitief
Focaccia brood met Brugge Oud kubus
45 min
4 pers.
Lunch
Wrap met hummus en Brugge Oud
20 min
1 pers.
Lunch
Hamburger met Brugge Oud
20 min
1 pers.
Voorgerecht
Panzanella met Brugge Oud
40 min
4 pers.
Voorgerecht
Tongrolletjes met asperges en waterkerspesto met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Lunch
Ciabattina met gegrilde groenten en Brugge Oud
25 min
1 pers.
Lunch
Italiaanse boterham met Brugge Oud
25 min
1 pers.