Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Cordon Bleu van kalkoen met Brugge Oud
Level
4 pers.
20 min
4 kalkoenlapjes
2 sneden gekookte ham
2 sneden Brugge Oud
peper en zout
6 el bloem
2 eieren
200 g panko (of paneermeel)
olijfolie
Om te serveren
gekookte witte asperges met gesmolten boter en peterselie
gekookte krielaardappels
Beleg de helft van elk kalkoenlapje met een halve snede Brugge Oud, een halve snede ham en opnieuw een halve snede Brugge Oud.
Vouw dicht en zet de uiteinden vast met een prikker.
Kruid de cordon bleus met peper en zout.
Paneer ze: haal eerst door de bloem, dan door de losgeklopte eieren, en tenslotte door de panko.
Verhit een royale scheut olijfolie in een koekenpan op middelhoog vuur.
Bak er de cordon bleus goudbruin in aan, verlaag het vuur en laat verder bakken tot gaar.
Serveer de cordon bleus met witte asperges, krielaardappels en peterselie.
Klaar is kaas!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Voorgerecht
Filodeeghapje met Brugge Rodenbach
4 pers.
Voorgerecht
Groentetaart met Brugge Abdij Prior
35 min
4 pers.
Dessert
Appelpizza met Brugge d'Or
60 min
6 pers.