Crostini met Brugge Belegen en gegrilde peer | Brugge kaas

Crostini met Brugge Belegen en gegrilde peer

 
 
3 pers.
20 min
  • Ingrediënten voor 12 crostini
  • ½ stokbrood
  • 6 el walnotenolie
  • 6 sneden Brugge Belegen
  • 2 peren, klokhuis verwijderd, in kwarten en dan in plakken gesneden
  • 4 tl perenstroop
  • 6 takjes tijm, alleen de blaadjes
  • 4 el walnoten, gehakt
  • 4 el gedroogde veenbessen, gehakt
  • Snijd het stokbrood in 12 dunne crostini.
  • Kwast de broodjes in met walnotenolie en grill goudbruin.
  • Steek rondjes ter grootte van de crostini uit de Brugge Beleden.
  • Grill de plakjes peer op de grillpan tot goudbruin.
  • Smeer de crostini in met een dun laagje perenstroop. Leg daarop de Brugge Belegen en een plakje gegrilde peer. Werk af met tijm, gehakte walnoten en veenbessen.
  • Serveer de crostini.