Eendenborstfilet met Brugge Belegen | Brugge kaas

Eendenborstfilet met Brugge Belegen

 
 
4 pers.
20 min
  • 1 grote sinaasappel
  • 1 zakje gemengde sla
  • pijpajuintjes
  • bieslook
  • 150 g gerookte eendenborstfilet in plakjes
  • 150 g Brugge Belegen, grof geraspt

Ingrediƫnten vinaigrette:

  • 4 el sinaasappelazijn
  • 1 el sinaasappelmarmelade
  • 3 el hazelnootolie
  • peper en zout
  1. Pel de sinaasappel en snij hem in kleine sneetjes.
  2. Schik de gemengde sla, de pijpajuintjes, het bieslook, de sinaasappel en de gerookte eendenborst op een bord.
  3. Overgiet het geheel met de vinaigrette.
  4. Strooi er wat geraspte Brugge Belegen over. 

Smakelijk!