Pizza met Brugge Prestige, Brugge d'Or, Brugge Blomme en Brugge Rodenbach | Brugge kaas

Pizza met Brugge Prestige, Brugge d'Or, Brugge Blomme en Brugge Rodenbach

 
 
4 pers.
50 min
  • 50 g Brugge Prestige 
  • 50 g Brugge d'Or
  • 50 g Brugge Blomme 
  • 50 g Brugge Rodenbach
  • 150 g tomaten
  • 1 velvers voorgemaakt pizzadeeg
  • boter om in te boteren 
  • 3 el geconcentreerde tomaat
  • 1 tl bloem 
  • 1 ui 
  • 5 g rucola
  • peper en zout
  1. Rasp alle kazen fijn. De kazen die je niet kan raspen snij je in hele kleine blokjes.
  2. Ontvel en ontpit de tomaten en snij in kleine blokjes
  3. Snij de ui fijn
  4. Het deeg leg je open in een beboterde en bebloemde ovenschaal
  5. Smeer de geconcentreerde tomaten over het deeg en daarna de verse tomaten, de kaas en de ui. 
  6. Bak de pizza in een voorverwarmde oven (zonder hete lucht) van 220°C tot het deeg krokant is aan de buitenzijden.
  7. Dien op met rucola

Smakelijk!