Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Salade van Conference-peren met Brugge Blomme
Level
4 pers.
30 min
200 g knolselder
3 stronkjes witloof
2 Conference peren
2 el mayonaise
sap en zeste van 1 citroen
120 g Brugge Blomme
4 el verse peterselie
1 handje gepelde walnoten
peper en zout
Was en schil de knolselder. Snij in fijne reepjes met de mandoline.
Snij het witloof fijn.
Schil de peren en snij in fijne kwartjes.
Meng het witloof met de knolselder, mayonaise en citroenzeste en –sap. Kruid met peper en zout.
Serveer de salade en peren op de borden.
Werk af met in blokjes gesneden Brugge Blomme (snij de korstjes eraf), fijngehakte peterselie en walnoten.
Klaar is kaas!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Voorgerecht
Kiplekkere risotto met Brugge d'Or. Nog heerlijker de dag nadien.
60 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Pittige Prestige. Ay, chihuahua! Pittige chili sin carne wraps.
120 min
2 pers.
Hoofdgerecht
De Koninklijk Gevulde Paprika tot aan de rand … en doe er dan nog een schepje bovenop.
45 min
2 pers.
Voorgerecht
Groene Peter Pancakes - Plezier met Turkse courgettepannenkoek
20 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Plezant Krokante Venkelschelpen met Brugge Oud
40 min
2 pers.
Lunch
Ontbijtmuffins met ei, Brugge d'Or en spek? Klinkt niet gek.
30 min
3 pers.