Salade van Conference-peren met Brugge Blomme | Brugge kaas

Salade van Conference-peren met Brugge Blomme

 
 
4 pers.
30 min
  • 200 g knolselder
  • 3 stronkjes witloof
  • 2 Conference peren 
  • 2 el mayonaise
  • sap en zeste van 1 citroen 
  • 120 g Brugge Blomme
  • 4 el verse peterselie
  • 1 handje gepelde walnoten
  • peper en zout
  1. Was en schil de knolselder. Snij in fijne reepjes met de mandoline.
  2. Snij het witloof fijn.
  3. Schil de peren en snij in fijne kwartjes.
  4. Meng het witloof met de knolselder, mayonaise en citroenzeste en –sap. Kruid met peper en zout.
  5. Serveer de salade en peren op de borden.
  6. Werk af met in blokjes gesneden Brugge Blomme (snij de korstjes eraf), fijngehakte peterselie en walnoten.

Klaar is kaas!