Sandwich Niçoise met Brugge d’Or | Brugge kaas

Sandwich Niçoise met Brugge d’Or

 
 
1 pers.
25 min
  • 2 sneden Toscaans brood
  • 1 ei
  • 1 klein blikje tonijn
  • 2 tl mayonaise
  • 1/4 rode ui
  • 1/4 tomaat
  • 3-tal zwarte olijven
  • 1 snede Brugge d'Or
  • 10 gekookte sperziebonen
  1. Kook het ei 8 minuten. Spoel onder koud water en pel. Snijd in plakjes.
  2. Laat de tonijn uitlekken en prak met de mayonaise.
  3. Snijd de rode ui en tomaat in plakjes.
  4. Verwijder de pit uit de olijven en hak grof.
  5. Smeer de tonijnsalade op 1 snede brood. Strooi er de olijven over.
  6. Beleg met Brugge d’Or.
  7. Verdeel er ei, rode ui, tomaat en sperziebonen over.
  8. Dek af met de tweede snede brood.

Tip: Gebruik glutenvrij brood om het recept glutenvrij te maken. 

Smakelijk!