Slaatje met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek en krab | Brugge kaas

Slaatje met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek en krab

 
 
4 pers.
20 min
  • 75 g Brugge Boter
  • 75 g bloem
  • ½ liter melk
  • 150 g Brugge Apero Mosterd/Fenegriek, geraspt
  • 1 el graantjesmosterd
  • enkele druppels citroensap
  • 1 zakje gemengde sla
  • 400 g krabvlees
  • 10 g macadamia noten
  • 10 g cashewnoten
  • 10 g amandelschilfers
  • 1 ananas
  • ½ bosje bladpeterselie
  • ½ bosje koriander
  • 200 g Brugge Apero Mosterd/Fenegriek, blokjes
  • peper en zout
  1. Roux maken met de boter, bloem en melk.
  2. Dan de kaas toevoegen, de mosterd en de kruiden en citroen en dit goed doorroeren tot een gladde saus.
  3. In een ruim bord de sla leggen en hierop de krab, de vooraf geroosterde noten, de in grove stukken gesneden ananas, bladpeterselie en de koriander en tot slot de kaasblokjes.
  4. De saus apart erbij serveren.

Smakelijk!