Vruchtenbrood met Brugge Blomme en Midden-Oosterse wortelsalade | Brugge kaas

Vruchtenbrood met Brugge Blomme en Midden-Oosterse wortelsalade

 
 
1 pers.
20 min
  • ½ wortel
  • 1 el sinaasappelsap
  • snuifje kaneel
  • 1 tl gehakte peterselie
  • ½ tl honing
  • 1 tl sesamzaad
  • 1 tl golden rozijnen
  • zout
  • 20 g Brugge Blomme
  • 2 sneden volkoren vruchtenbrood
 
  1.  Schil de wortel en rasp. Meng met sinaasappelsap, kaneel, peterselie, honing, sesamzaad en rozijnen. Proef en kruid naar smaak bij met zout.

  2. Snijd de Brugge Blomme in reepjes.

  3. Beleg 1 snede vruchtenbrood met de wortelsalade. Verdeel er de Brugge Blomme over.

  4. Dek af met de tweede snede brood.