Slaatje met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek en krab
4 pers.
20 min
75 g Brugge Boter
75 g bloem
½ liter melk
150 g Brugge Apero Mosterd/Fenegriek, geraspt
1 el graantjesmosterd
enkele druppels citroensap
1 zakje gemengde sla
400 g krabvlees
10 g macadamia noten
10 g cashewnoten
10 g amandelschilfers
1 ananas
½ bosje bladpeterselie
½ bosje koriander
200 g Brugge Apero Mosterd/Fenegriek, blokjes
peper en zout
Roux maken met de boter, bloem en melk.
Dan de kaas toevoegen, de mosterd en de kruiden en citroen en dit goed doorroeren tot een gladde saus.
In een ruim bord de sla leggen en hierop de krab, de vooraf geroosterde noten, de in grove stukken gesneden ananas, bladpeterselie en de koriander en tot slot de kaasblokjes.