Dé wafel der wafels, die maakt House of Waffles met Brugge Kaas | Brugge kaas

Dé wafel der wafels, die maakt House of Waffles met Brugge Kaas

Lekkerbekken en bourgondiërs kennen de weg naar Brugge al langer. Nu hebben ze nog een reden meer om naar dit charmante stadje te trekken: House of Waffles opende er begin 2018 zijn deuren. Hier wordt zowel de klassieke zoete Belgische wafel als zijn minder alledaagse hartige variant geserveerd.

 

Hun topgerecht? Dat is - als je het ons vraagt - de ‘Brugse dubbeldekker’ met twee plakjes Brugge Kaas en twee sneetjes Breydelham. Een Belgische klassieker met de allerbeste lokale producten dus. Geen wonder dat deze topcombinatie scoort. Wat deze wafel, naast de sublieme ingrediënten, zo speciaal maakt? Zaakvoerder Dirk Van Den Bossche koos voor een uniek recept waardoor de wafel erg luchtig wordt. Net zoals een toast, maar dan beter. Nu weten we ook meteen waarom hij koos voor Brugge Kaas Abdij Prior: deze smaakvolle kaas geeft het gerecht immers de heerlijk smeuïge toets die het nog nodig had, zonder de overhand te nemen. The perfect match!

 

Benieuwd hoe dit Belgisch culinair hoogstandje gemaakt wordt? Bekijk de video. Wedden dat je snel in Brugge staat... Smakelijk!