Jules De Strooper en Brugge Kaas: een zinnenstrelende combinatie | Brugge kaas

Jules De Strooper en Brugge Kaas: een zinnenstrelende combinatie

22 dec 2017

Ondertussen ken je de verrukkelijke creaties van Jules De Strooper al wel: deze heerlijke koekjes staan immers bekend om hun finesse, puurheid en authenticiteit. Of het nu gaat over de welbekende amandelkoekjes of over hun Biscuiterie florentines… met de geniale baksels van Jules De Strooper kan je altijd zeker zijn van een koekje dat je zal doen spinnen van genot.

Ben je al mee? Kan je haast niet meer wachten om te genieten van zo’n hapje zoete zaligheid? Wel, dan hebben wij fantastisch nieuws voor jou, want…

Jules De Strooper en Brugge Kaas sloegen de culinaire handen in elkaar

En, hoe kan het ook anders, dit zorgde voor een zinnenprikkelende combinatie van zout en zoet, pittig en zacht, heerlijk en… heerlijk! De smaken van beide merken lijken immers voor elkaar gemaakt te zijn – en vullen elkaar vriendelijk aan waar nodig. Hou jij van een origineel aperitiefje dat zorgt voor een onvergetelijke smakencombinatie waar je gasten nog urenlang over zullen napraten? Ontdek dan zeker het Jules De Strooper amandelbrood, belegd met onze romige Brugge Dentellekaas, zoete abrikozenconfituur en frisse basilicum! Grote liefhebber van dit receptje? Vul je menu dan zeker en vast ook aan met de pittige combinatie van het Jules De Strooper gemberkoekje, belegd met Brugge Dentelle, zoete mango en… zurige augurk. Een smakencombinatie waar je smaakpapillen van zullen ontploffen!

Dus, snel: haast je nog gauw naar de winkel voor wat Jules De Strooper koekjes en Brugge Kaasjes… en sla je gasten met verstomming tijdens dat volgende etentje. Smakelijk!