Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Bavarois van Brugge Blomme
Level
4 pers.
90 min
1 dl bouillongevogelte
2 blaadjes gelatine
150 g Brugge Blomme
1 dl room
muntblaadjes
fruitcoulis van bv framboos
peper en zout
De bouillon koken.
De geweekte gelatineblaadjes toevoegen.
Het geheel in een blender gieten en daaraan de Brugge Blomme kaas toevoegen die je vooraf in stukjes snijdt.
Mixen en wat peper en zout toevoegen.
Slagroom opkloppen
1 uur laten opstijven in de koelkast en daarna mengen met de opgeklopte slagroom, eventueel nog wat bijkruiden en in 4 of 6 ringen gieten.
Terug even laten opstijven, de ringen wegnemen
Afwerken met wat vers fruit, munt en een coulis van bvb framboos.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Dessert
Verse Chocolademelk met Brugge d'Or
10 min
2 pers.
Dessert
Appelpizza met Brugge d'Or
60 min
6 pers.
Dessert
Panna cotta van Brugge Blomme met veenbessen
270 min
4 pers.
Voorgerecht
Taartje van Brugge Comtesse en verse vijg
90 min
4 pers.
Voorgerecht
Mousse met Brugge d'Or
20 min
4 pers.
Dessert
Appeltaartjes met Brugge Belegen
40 min
4 pers.