Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Mousse met Brugge d'Or
Level
4 pers.
20 min
Ingrediënten voor 20 stuks
200 g Brugge d'Or, geraspt
1 stuk Brugge d'Or voor de versiering
1 kg tomaten
1 grote ui
½ eetlepel kippenfond ‘Demi Glace Prement’
3 blaadjes gelatine
1 el ketchup
20 kerstomaatjes voor de versiering
25 g Brugge Boter
20 blaadjes basilicum
peper en zout
Snijd de tomaten in stukken, snipper de ui, breng alles aan de kook met de fond, peper en zout en laat inkoken tot 1/3 van de hoeveelheid
Wrijf alles door een roerzeef en voeg de geweekte gelatine en de ketchup toe
Meng dit met de Brugge d'Or en de boter
Doe het mengsel in schaaltjes en laat afkoelen
Werk af met de kerstomaatjes, de Brugge d'Or en een blaadje basilicum
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Dessert
Cake met Brugge d'Or en banaan
75 min
4 pers.
Dessert
Verse Chocolademelk met Brugge d'Or
10 min
2 pers.
Dessert
Appelpizza met Brugge d'Or
60 min
6 pers.
Voorgerecht
Knapperige venkel op toast met Brugge d'Or
25 min
4 pers.
Voorgerecht
Langoustines met saus van Brugge d'Or
25 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Everzwijnragout met wortels en aardpeerpuree met Brugge d'Or
90 min
4 pers.
Lunch
Panini met avocado en Brugge d'Or sneetjes
15 min
2 pers.
Hoofdgerecht
Shiitake carbonara met Brugge d'Or
40 min
2 pers.
Aperitief
Moscow Mule met Brugge d'Or
5 min
1 pers.