Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Langoustines met saus van Brugge d'Or
Level
4 pers.
25 min
16 kangoustines
75 g Nazareth boter
75 g bloem
½ liter sterke visbouillon
150 g Brugge d'Or, geraspt
bieslook
kervel
1 grote tomaat
nootmuskaat
peper en zout
Langoustines afspoelen
Bestrooien met peper en zout
In een beboterde ovenschotel leggen en 5 min laten bakken onder de grill.
Een roux maken met boter, bloem en visbouillon, gemalen Brugge d'Or, peper, zout en muskaatnoot.
De verse kruiden hakken en schikken op een bord, daarbij de langoustines leggen en de kaassaus erover gieten.
Afwerken met ontvliesde stukjes tomaat.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Dessert
Cake met Brugge d'Or en banaan
75 min
4 pers.
Dessert
Verse Chocolademelk met Brugge d'Or
10 min
2 pers.
Dessert
Appelpizza met Brugge d'Or
60 min
6 pers.
Hoofdgerecht
Omelet met wokgroenten & Brugge d'Or
30 min
4 pers.
Voorgerecht
Gegrilde scampi met Brugge d'Or op citroen-bieslook risotto
50 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Tonijnballetjes met Brugge d'Or
45 min
4 pers.