Langoustines met saus van Brugge d'Or | Brugge kaas

Langoustines met saus van Brugge d'Or

 
 
4 pers.
25 min
  • 16 kangoustines
  • 75 g Nazareth boter
  • 75 g bloem
  • ½ liter sterke visbouillon
  • 150 g Brugge d'Or, geraspt
  • bieslook
  • kervel
  • 1 grote tomaat
  • nootmuskaat
  • peper en zout
  1. Langoustines afspoelen
  2. Bestrooien met peper en zout
  3. In een beboterde ovenschotel leggen en 5 min laten bakken onder de grill.
  4. Een roux maken met boter, bloem en visbouillon, gemalen Brugge d'Or, peper, zout en muskaatnoot.
  5. De verse kruiden hakken en schikken op een bord, daarbij de langoustines leggen en de kaassaus erover gieten.
  6. Afwerken met ontvliesde stukjes tomaat.

Smakelijk!