Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Cake met Brugge d'Or en banaan
Level
4 pers.
75 min
75 Brugge Boter + boter om in te vetten
3 eieren
75 g ruwe suiker
200 g bloem
1 zakje bakpoeder
1 dl volle melk
150 g Brugge d'or, fijn geraspt
1 banaan
sap van ½ citroen
100 g amandelcijfers
zout
De boter, eieren en suiker tot een schuimige massa kloppen
Nu de gezeefde bloem en bakpoeder toevoegen en samen met de kaas en de melk en wat zout goed doormengen
De banaan in stukjes snijden en bedruipen met citroensap
Cakevorm inboteren en de helft van het deeg hierin storten, hierop de banaanstukjes en de helft van de amandelschilfers
Hierop de rest van het deeg en amandelschilfers er boven op
Nu bakken in voorverwarmde oven bij 200°C gedurende 50 minuten
Tip: Dien het warm of koud op!
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Dessert
Boterwafels met Brugge Rodenbach
30 min
4 pers.
Dessert
Pannenkoekjes met Brugge Broodje Classic
45 min
4 pers.
Dessert
Rijstpap met Brugge Blomme
35 min
4 pers.