Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Omelet met wokgroenten & Brugge d'Or
Level
4 pers.
30 min
2 uien
1 tomaat
185 g Brugge d'Or
50 g Brugge boter
200 g wokgroenten
6 eieren
100 ml halfvolle melk
peper en zout
Snipper de uien, snijd de tomaat in blokjes en snijd de kaas in 8 plakjes.
Verhit de boter in een pan en bak de ui, de wokgroenten en de tomaat in 4-6 min. Breng op smaak met peper en zout.
Klop de eieren los met de melk en peper en zout.
Verhit de boter en bak een omelet van 1/4 van het eimengsel.
Bak zo nog drie omeletten.
Verdeel de omeletten over borden en schep de groenten erop. Verdeel de plakjes kaas erover en klap de omelet dubbel. Steek vast met een prikker.
Klaar is kaas!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Hoofdgerecht
Vurig & Zoet: Croque BBQ Kip met Brugge Jong
15 min
2 pers.
Hoofdgerecht
Zongevulde kip met pastasalade en Brugge d'Or
45 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Roggeverdomme lekker
15 min
1 pers.
Dessert
Appelpizza met Brugge d'Or
60 min
6 pers.
Voorgerecht
Gegrilde scampi met Brugge d'Or op citroen-bieslook risotto
50 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Everzwijnragout met wortels en aardpeerpuree met Brugge d'Or
90 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Cheeseburger worstenbroodjes met Brugge d'Or
40 min
4 pers.
Lunch
Pistolet met Brugge d’Or, eimimosa en asperges
20 min
1 pers.