Bagel met Brugge Jong en rivierkreeftjes | Brugge kaas

Bagel met Brugge Jong en rivierkreeftjes

 
 
1 pers.
20 min
  • ¼ venkel
  • 1 el volle yoghurt
  • 1 tl zachte mosterd
  • peper en zout
  • ¼ roze pompelmoes
  • 1 bagel
  • 1 snede Brugge Jong, korst verwijderd
  • 40 g rivierkreeftjes
  • enkele jonge slablaadjes
  1. Maak de venkel schoon en verwijder de harde kern. Hak in fijne blokjes. Hak het loof fijn. Meng beiden met yoghurt en mosterd en kruid bij met peper en zout.
  2. Snijd de schil van de roze pompelmoes en snijd de partjes tussen de vliesjes uit.
  3. Toast de bagel en snijd hem open. Beleg de onderkant van de bagel met het venkelmengsel. Leg daarop de pompelmoespartjes, Brugge Jong en rivierkreeftjes.
  4. Werk af met enkele blaadjes sla en dek af met de bovenkant van de bagel.