Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Visfilet met Brugge Jong en Brugge Oud
Level
4 pers.
4 visfilets (roodbaars of zalm)
1 citroen
1 ui
verse peterselie
4 sneetjes Brugge Jong
Nazareth boter
30 g ansjovis filets in olie
4 kleine tomaten
12 kleine aardappeltjes
200 g pittige Oud-Brugge geraspt
peper, zout en paprikapoeder
Visfilets bedruipen met citroen en een beetje citroenschilraspsel.
Daarna de kruiden, de ui en de peterselie over strooien en een uurtje in de koelkast laten trekken in een gesloten kom.
Vis in de Brugge Jong draaien en vervolgens in een beboterde ovenschaal schikken. 5 minuten bakken in 200°C warme oven.
Dan de ansjovis over de vis verdelen samen met de ontpitte en ontvliesde tomaten en de geraspte Brugge Oud
Nogmaals 10 à 15 minuten in de oven plaatsen (200°C).
Aardappeltjes stomen en over strooien met peterselie.
Schik mooi samen op een voorverwarmd bord.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Voorgerecht
Salade van lentegroentjes en Brugge Jong
45 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Lasagne met lamsvlees, Brugge Prestige en Brugge Oud
60 min
4 pers.
Voorgerecht
Vissoep met waterkers en Brugge Dentelle
45 min
4 pers.
Voorgerecht
Zeewolf met asperges en Brugge Abdij Prior
60 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Lotte met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek
60 min
4 pers.
Smaakmakers
Visburger met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Voorgerecht
Gegrilde scampi met Brugge d'Or op citroen-bieslook risotto
50 min
4 pers.
Voorgerecht
Spitskoolsalade met Brugge Oud
30 min
2 pers.
Hoofdgerecht
Mexicaanse lasagne met Brugge Jong
60 min
4 pers.
Voorgerecht
Palmiers van Brugge Jong en gerookte zalm
15 min
3 pers.