Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Zeewolf met asperges en Brugge Abdij Prior
Level
4 pers.
60 min
800 g zeewolf
1 citroen
1 l visbouillon
1 glas droge witte wijn
50 g Brugge Boter
250 g Brugge Prior, geraspt
peper en zout
Spoel de zeewolf af onder stromend water en dep droog met keukenrol, besprenkel met citroen.
Kook de asperges beetgaar.
Breng de visbouillon aan de kook en pocheer de vis in de visbouillon. Leg dan de vis uitgelekt op een voorverwarmd bord.
Zeef de bouillon en voeg de witte wijn eraan toe laat inkoken tot je nog 1/3 hebt van het volume.
Dan klop je de boter en de kaas door de bouillon roeren en bij kruiden met peper en zout.
Schik naast de vis de asperges op het bord en overgiet weelderig met de saus.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Hoofdgerecht
Lasagne met Brugge Abdij prior
100 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Visfilet met Brugge Jong en Brugge Oud
4 pers.
Voorgerecht
Vissoep met waterkers en Brugge Dentelle
45 min
4 pers.
Voorgerecht
Groentetaart met Brugge Abdij Prior
35 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Lotte met Brugge Apero Mosterd/Fenegriek
60 min
4 pers.
Voorgerecht
Asperges met Brugge Prestige en Brugge boter
25 min
4 pers.
Smaakmakers
Visburger met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Voorgerecht
Gegrilde scampi met Brugge d'Or op citroen-bieslook risotto
50 min
4 pers.
Voorgerecht
Rundsvlees met Brugge Abdij Prior
25 min
4 pers.
Voorgerecht
Tongrolletjes met asperges en waterkerspesto met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Nieuwe aardappelsalade met lentegroenten en Brugge Abdij Prior
45 min
4 pers.