Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Asperges met Brugge Prestige en Brugge boter
Level
4 pers.
25 min
1 kg asperges
250 g Brugge Boter
200 g Brugge Prestige
200 g broodkruim
2 eieren
peper en zout
Schil de asperges en kook ze beetgaar.
Klaar de boter en voeg er peper en zout aan toe.
Maal de Brugge Prestige fijn, meng de kaas met de broodkruim en voeg er peper en zout aan toe.
Verdeel deze op een siliconen matje en laat in de oven drogen in een hete lucht oven bij 200°C gedurende enkele minuten.
Kook de eieren zacht (5 min).
Schik de asperges op een bord, doe de boter het ei en de kaaskruimels erover en dien op.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Hoofdgerecht
Kaasfondue met Brugge Dentelle, Brugge Rodenbach, Brugge Prestige en Nazareth.
4 pers.
Hoofdgerecht
Reepastei met Brugge Prestige
120 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Lasagne met lamsvlees, Brugge Prestige en Brugge Oud
60 min
4 pers.
Voorgerecht
Zeewolf met asperges en Brugge Abdij Prior
60 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Pittige Prestige. Ay, chihuahua! Pittige chili sin carne wraps.
120 min
2 pers.
Aperitief
Oolong thee met Brugge Prestige
10 min
1 pers.
Voorgerecht
Tongrolletjes met asperges en waterkerspesto met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Lunch
Pistolet met Brugge d’Or, eimimosa en asperges
20 min
1 pers.
Hoofdgerecht
Boekweitcrêpe met asperges, gerookte zalm en Brugge d’Or
30 min
4 pers.