Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Kaasfondue met Brugge Dentelle, Brugge Rodenbach, Brugge Prestige en Nazareth.
Level
4 pers.
1 teentje knoflook
150 g Brugge Dentelle
200 g Brugge Rodenbach
200 g Brugge Prestige
200 g Nazareth
½ fles droge witte wijn
2 el kirsch
15 g maïzena
sap van ½ citroen
opgelegde uitjes en augurken
peper, zout en nootmuskaat
Wrijf de pan in met look
Rasp al de kaas of snij in kleine blokjes en warm op samen met de wijn en kirsh en tenslotte de maïzena.
Roer tot je een gladde saus bekomt voed dan pas citroensap en kruiden toe.
Zet op de tafel in een kaasfondue en roer regelmatig om.
Serveer met stukjes grof brood of stokbrood en ajuintjes en augurken.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Dessert
Boterwafels met Brugge Rodenbach
30 min
4 pers.
Voorgerecht
Filodeeghapje met Brugge Rodenbach
4 pers.
Lunch
Pastagratin met Brugge Rodenbach
4 pers.
Hoofdgerecht
Reepastei met Brugge Prestige
120 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Lasagne met lamsvlees, Brugge Prestige en Brugge Oud
60 min
4 pers.
Voorgerecht
Vissoep met waterkers en Brugge Dentelle
45 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Zeebaarsfilet met vijgen en Brugge Dentelle
75 min
4 pers.
Voorgerecht
Asperges met Brugge Prestige en Brugge boter
25 min
4 pers.
Voorgerecht
Paté van wild konijn met Brugge Dentelle
60 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Pittige Prestige. Ay, chihuahua! Pittige chili sin carne wraps.
120 min
2 pers.