Palmiers van Brugge Jong en gerookte zalm | Brugge kaas

Palmiers van Brugge Jong en gerookte zalm

 
 
3 pers.
15 min
  • Ingrediënten voor +/- 15 koekjes
  • 1 rechthoekige rol bladerdeeg
  • 1 el mierikswortelpasta
  • 6 sneden gerookte zalm
  • 4 sneden Brugge Jong
  • Verwarm de oven voor op 200 °C.
  • Rol het bladerdeeg open en smeer in met de mierikswortelpasta.
  • Beleg met gerookte zalm en Brugge Jong.
  • Rol vanaf de korte zijde op tot het midden. Rol nu ook de andere zijde op tot het midden. Druk de twee opgerolde delen samen. Snijd in reepjes van +/- 1 cm dik. Leg op een met bakpapier beklede bakplaat.
  • Bak in 15 minuten goudbruin in de oven.
  • Laat afkoelen en serveer.