Hamburger met Brugge Oud | Brugge kaas

Hamburger met Brugge Oud

 
 
1 pers.
20 min
  • 1 hamburgerbroodje
  • 1 gehaktballetje
  • 1 snede Brugge Oud
  • ½ tomaat
  • 1 el mayonaise
  • 1 el curryketchup
  • 1 el gefrituurde uitjes
  • enkele blaadjes slaharten

 

  1. Toast de twee helften van het hamburgerbroodje in de broodrooster.
  2. Snijd het gehaktballetje in schijven en de tomaat in plakjes.
  3. Smeer een helft van het broodje in met mayonaise, de andere met curryketchup.
  4. Beleg met de schijven van het gehaktballetje.
  5. Leg daarop de snede Brugge Oud.
  6. Beleg met tomaat en sla en dek af met de bovenkant van het broodje.
  7. Werk af met de gefrituurde uitjes.

Tip: Gebruik een glutenvrij hamburgerbroodje om het recept glutenvrij te maken. 

Klaar is kaas!