Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Stamppot met savooikool en Brugge jong kaas
Level
6 pers.
30 min
1 savooikool
1 kg aardappelen
200 g Brugge boter
peter, zout en nootmuskaat
200 g Brugge Jong grof geraspt
De savooikool grof versnijden en beetgaar koken in licht gezouten water en laten uitlekken
Aardappelen gaar koken en samen met de boter pletten en bijkruiden met peper, zout, muskaat
Dan de kaas doormengen en nadien de savooikool
Eventueel nog bijkruiden
Een ovenschaal inboteren en de savooi/aardappel hierin doen
Onder de grill plaatsen tot een mooie bruine kleur is bekomen
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Voorgerecht
Salade van lentegroentjes en Brugge Jong
45 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Visfilet met Brugge Jong en Brugge Oud
4 pers.
Aperitief
Blackberry Gin Fizz met Brugge Jong
10 min
1 pers.
Dessert
Amandeltaart met Brugge Jong
60 min
4 pers.
Aperitief
Mango Mocktail met Brugge Jong
5 min
1 pers.
Hoofdgerecht
Mexicaanse lasagne met Brugge Jong
60 min
4 pers.