Risotto met Brugge Abt kaas en cantharellen en hazenrug | Brugge kaas
De juiste kaas is snel gekozen

Risotto met Brugge Abt kaas en cantharellen en hazenrug

150 g Brugge Abdij Abt geraspt

200 g cantharellen

2 uien

Brugge boter  120g + 60 g

Peper en zout

250 g rijst

¼ l witte wijn

½ l groenten- of kippenbouillon

Salieblaadjes

4 hazenrugfilets

Uien versnipperen en aanstoven in 120 g boteren dan de rijst toevoegen en doorroeren, dan ook de wijn, bouillon en kruiden toevoegen. Al roerend de rijst laten garen en op het einde de kaas doormengen.

Intussen de hazenrug filets kort aanbakken in 60g boter, kruiden met peper en zout.

In dezelfde boter nu kort de cantharellen aanbakken.

Risotto en kaas en cantharellen opdienen.

Afwerken met wat saus uit de bakpan en salieblaadjes.