Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Boterham met kip, rucola en Brugge Blomme
Level
1 pers.
15 min
10-tal takjes rucola + extra voor de afwerking
½ teentje look 1 tl citroensap
1 tl mayonaise
zwarte peper
2 sneden wit toastbrood
35 g Brugge Blomme
50 g Italiaanse kippenreepjes
Snijd de rucola fijn. Pers de look. Roer samen met het citroensap door de mayonaise. Kruid bij met zwarte peper.
Toast het brood. Snijd de Brugge Blomme in repen.
Besmeer 1 snede brood met de rucolamayonaise. Beleg met kippenreepjes en Brugge Blomme.
Werk af met extra rucola en dek af met de tweede snede brood.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Aperitief
Focaccia brood met Brugge Oud kubus
45 min
4 pers.
Lunch
Wrap met hummus en Brugge Oud
20 min
1 pers.
Lunch
Hamburger met Brugge Oud
20 min
1 pers.
Voorgerecht
Panzanella met Brugge Oud
40 min
4 pers.
Voorgerecht
Tongrolletjes met asperges en waterkerspesto met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Lunch
Ciabattina met gegrilde groenten en Brugge Oud
25 min
1 pers.
Lunch
Italiaanse boterham met Brugge Oud
25 min
1 pers.