Ciabattina met gegrilde groenten en Brugge Oud | Brugge kaas

Ciabattina met gegrilde groenten en Brugge Oud

 
 
1 pers.
25 min
  • 1 ciabattina
  • 1 snede Brugge Oud
  • 100 g gegrilde groenten (diepvries)
  • 1 el paprikatapenade
  • 1 el pijnboompitten
  • klein handvol jonge spinazieblaadjes
  1. Bak de ciabattina af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Rooster de pijnboompitten in een droge koekenpan tot ze goudbruin kleuren.
  3. Ontdooi de gegrilde groenten in de microgolf in +/- 1 minuut op volle kracht.
  4. Snijd de ciabattina open en besmeer met de paprikatapenade. Strooi er de pijnboompitten over. Beleg met gegrilde groenten, Brugge Oud en spinazieblaadjes.

Tip: Gebruik een glutenvrij ciabattinabroodje om het recept glutenvrij te maken. 

Klaar is kaas!