Voorjaarsboterham met radijs, tuinkruiden & Brugge Jong
1 pers.
20 min
enkele takjes bieslook
1 fijne lente-ui, schoongemaakt
1 el zure room
1/8 komkommer, gewassen
2 radijsjes, schoongemaakt en gewassen
2 dikke sneden wit bio-brood
1 snede Brugge Jong
enkele blaadjes krulandijvie
peper en zout
Hak de bieslook fijn.
Snijd het wit van de lente-ui in fijne ringen. Het groen gebruiken we niet.
Roer de zure room los met bieslook en lente-ui. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
Snijd de komkommer in dunne plakjes en de radijzen in fijne staafjes.
Toast het brood in de broodrooster. Besmeer 1 snede met het zure room-mengsel. Beleg met een snede Brugge Jong. Verdeel daarover de komkommer en radijzen.
Werk af met de krulandijvie en de tweede sneden brood.