Voorjaarsboterham met radijs, tuinkruiden & Brugge Jong | Brugge kaas

Voorjaarsboterham met radijs, tuinkruiden & Brugge Jong

 
 
1 pers.
20 min
  • 1 fijne lente-ui, schoongemaakt
  • 1 el zure room
  • 1/8 komkommer, gewassen
  • 2 radijsjes, schoongemaakt en gewassen
  • 2 dikke sneden wit bio-brood
  • 1 snede Brugge Jong
  • peper en zout
  • enkele blaadjes krulandijvie 
  • enkele takjes bieslook
  1. Hak de bieslook fijn.
  2. Snijd het wit van de lente-ui in fijne ringen. Het groen gebruiken we niet.
  3. Roer de zure room los met bieslook en lente-ui. Kruid naar smaak bij met peper en zout.
  4. Snijd de komkommer in dunne plakjes en de radijzen in fijne staafjes.
  5. Toast het brood in de broodrooster. Besmeer 1 snede met het zure room-mengsel. Beleg met een snede Brugge Jong. Verdeel daarover de komkommer en radijzen.
  6. Werk af met de krulandijvie en de tweede sneden brood.