Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Italiaanse gevulde aardappels met Brugge d'Or
Level
4 pers.
100 min
4 pofaardappels
100 g mascarpone
35 g boter
110 g halfgedroogde tomaten, fijn gesneden
150 g Brugge d'Or, fijn gemalen
20 g basilicum, alleen de blaadjes, fijngesneden
zwarte peper van de molen en fijn zeezout
Verwarm de oven voor op 200 °C (hetelucht).
Leg de aardappels op een ovenschaal en pof ze in 1 u gaar.
Laat kort afkoelen.
Halveer de aardappels en hol ze uit, maar laat een randje van +/- 0,5 cm zitten.
Zet de lege aardappelbootjes 10 minuten terug in de oven.
Plet het kruim met de mascarpone, boter, halfgedroogde tomaten, Brugge d'Or en basilicum tot een smeuïge puree.
Proef en kruid naar smaak bij met zout en peper.
Vul de aardappelbootjes met de puree (niet te hoog, je houdt nog wat vulling over).
Bak ze in 10 à 15 minuten goudbruin in de oven.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Dessert
Cake met Brugge d'Or en banaan
75 min
4 pers.
Dessert
Verse Chocolademelk met Brugge d'Or
10 min
2 pers.
Hoofdgerecht
Zongevulde kip met pastasalade en Brugge d'Or
45 min
4 pers.
Dessert
Appelpizza met Brugge d'Or
60 min
6 pers.
Hoofdgerecht
Omelet met wokgroenten & Brugge d'Or
30 min
4 pers.
Voorgerecht
Gegrilde scampi met Brugge d'Or op citroen-bieslook risotto
50 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Tonijnballetjes met Brugge d'Or
45 min
4 pers.
Voorgerecht
Langoustines met saus van Brugge d'Or
25 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Saltimbocca van zwaardvis, romige polenta met Brugge d'Or en beurre noisette
60 min
4 pers.