Rundsvlees met Brugge Prior | Brugge kaas

Rundsvlees met Brugge Prior

 
 
4 pers.
25 min
  • 200g sneetjes Brugge Prior 

  • 150g filet Americain puur

  • 8 sneetjes rundscarpaccio

  • 1 eetlepel mayonaise

  • 1 eetlepel mosterd

  • Peper en zout

  • 100g Brugge Boter ongezouten

  • 8 Kwarteleitjes

  • 1 sjalot fijngesnipperd

  • 4 sneetjes toastbrood

  • 1 bosje waterkers

  • Enkele ingelegde zilveruitjes en augurkjes

  • Olijfolie

  • Meng de mayonaise, mosterd, peper en zout, de fijngesnipperde sjalot, de fijngesneden Brugge Prior en de filet Americain puur onder elkaar.

  • Vouw de sneetjes rundcarpaccio open en vul ze met het mengsel.

  • Bak de kwarteleitjes kort aan in de Brugge Boter ongezouten en kruid ze met peper en zout.

  • Boter de toastboterhammen aan beide kanten in en rooster ze bruin onder de grill. Leg hier dan de gebakken kwarteleitjes op.

  • Schik de gevulde rolletjes op een bord naast het toastbrood met de kwarteleitjes en werk af met waterkers, de zilveruitjes en augurkjes en wat extra olijfolie.