Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Ciabatta met Brugge Oud, ham en meloen
Level
1 pers.
20 min
1 mini ciabatta
1/8 cavaillon meloen
1 takje munt, alleen de blaadjes
½ snede Brugge Oud, korst verwijderd
1 snede rauwe ham
1 tl pompoenpitten
Bak de mini ciabatta af in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat afkoelen op een rooster.
Schil de meloen en verwijder de zaadlijsten. Snijd in partjes.
Hak de munt fijn. Snijd de ciabatta open. Beleg met Brugge Oud. Leg daarop de partjes meloen en ham.
Werf af met gehakte munt en pompoenpitten.
Dek af met de bovenste helft van de ciabatta.
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Lunch
Ciabattina met gegrilde groenten en Brugge Oud
25 min
1 pers.
Lunch
Italiaanse boterham met Brugge Oud
25 min
1 pers.
Aperitief
Crostini met erwtenpuree en Brugge Oud
25 min
2 pers.
Aperitief
Focaccia met Brugge Oud en aardbeien-tomatensalsa
15 min
2 pers.
Lunch
Open boterham met bosbessen en Brugge Oud
15 min
1 pers.
Smaakmakers
Breughelbrood met courgettelinguine en Brugge Oud
15 min
1 pers.