Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Open boterham met bosbessen en Brugge Oud
Level
1 pers.
15 min
1 snede Toscaans brood
1 el Brugge Boter
1 el bosbessenconfituur
1 snede Brugge Jong
klein handvol bosbessen, gewassen
enkele blaadjes munt
Besmeer het brood met Brugge Boter. Smeer daarover de bosbessenconfituur.
Snijd de Brugge Jong in reepjes. Drapeer over de confituur.
Halveer de bosbessen en verdeel over de kaas.
Werk af met enkele blaadjes munt.
Tip: Gebruik glutenvrij brood om het recept glutenvrij te maken.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Hoofdgerecht
Lasagne met lamsvlees, Brugge Prestige en Brugge Oud
60 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Visfilet met Brugge Jong en Brugge Oud
4 pers.
Smaakmakers
Visburger met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Aperitief
Bladerdeeghapje met Brugge Abt & Brugge Oud
30 min
4 pers.
Aperitief
Brugge Oud met Brugse Zot
5 min
1 pers.
Hoofdgerecht
Plezant Krokante Venkelschelpen met Brugge Oud
40 min
2 pers.
Dessert
Koekjes met Brugge Abt en Brugge Oud
60 min
4 pers.
Aperitief
Focaccia brood met Brugge Oud kubus
45 min
4 pers.
Voorgerecht
Spitskoolsalade met Brugge Oud
30 min
2 pers.
Hoofdgerecht
'Kaaswurger' met Brugge Oud
60 min
4 pers.
Smaakmakers
Provençaalse kippenrolletjes met Brugge Oud
50 min
4 pers.
Lunch
Wrap met hummus en Brugge Oud
20 min
1 pers.
Lunch
Hamburger met Brugge Oud
20 min
1 pers.
Lunch
Spaanse boterham met membrillo en Brugge Oud
10 min
1 pers.
Voorgerecht
Panzanella met Brugge Oud
40 min
4 pers.
Voorgerecht
Tongrolletjes met asperges en waterkerspesto met Brugge Oud
45 min
4 pers.
Lunch
Ciabattina met gegrilde groenten en Brugge Oud
25 min
1 pers.
Lunch
Italiaanse boterham met Brugge Oud
25 min
1 pers.