Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Kaassoep met Brugge Belegen
Level
4 pers.
60 min
½ witte selder
3 witten van prei
1 busseltje bieslook
1 busseltje pijpajuintjes
2 dikke uien
100 g Brugge Boter
1 l sterke kippenbouillon
½ l halfvolle melk
400 g Brugge Belegen, geraspt
peper en zout
Selder en prei en bieslook en pijpajuin en ajuin in stukken snijden en aanstoven in de boter
Dan de bouillon en melk toevoegen en 45 minuten laten sudderen
Deze hete soepo dan in een soepmixer krachtig laten draaien en er 300 g kaas aan toevoegen
Dien op met nog wat slierten kaas en soepstengels
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Voorgerecht
Vissoep met waterkers en Brugge Dentelle
45 min
4 pers.
Voorgerecht
Kaasstengels met Brugge Belegen
25 min
4 pers.
Aperitief
Frisse mojito met Brugge Belegen
10 min
1 pers.
Aperitief
Pikante maiskoekjes met Brugge Belegen en tomatensaus.
15 min
2 pers.
Aperitief
Dip van tuinbonen en Brugge Belegen
25 min
4 pers.
Voorgerecht
Asperge salade met Brugge Belegen
20 min
4 pers.
Aperitief
Crostini met gegrilde peer en Brugge Belegen
20 min
4 pers.
Voorgerecht
Feestelijk soepje met soldaatjes van Brugge Belegen
20 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Oesterzwamschotel met Brugge Belegen
30 min
4 pers.
Dessert
Appeltaartjes met Brugge Belegen
40 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Zoete aardappelnestjes met Brugge Belegen
40 min
4 pers.
Lunch
Club sandwich met Brugge Belegen
25 min
1 pers.