Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Kaasstengels met Brugge Belegen
Level
4 pers.
25 min
40 g Brugge Belegen, geraspt
2 eidooiers
2 el sesamzaadjes
1 vel bladerdeeg (vierkant)
peper, grof zeezout en nootmuskaat
De kaas en eidooiers en sesamzaadjes en de kruiden in een hakmachine even laten draaien
De bladerdeeg in repen van 1cm bij 10 à 15cm snijden
Deze bladerdeeg voorzichtig beleggen met het kaasmengsel
Afbakken bij 180°C tot een mooie goudbruine kleur is bekomen.
Smakelijk!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Voorgerecht
Kaassoep met Brugge Belegen
60 min
4 pers.
Aperitief
Frisse mojito met Brugge Belegen
10 min
1 pers.
Aperitief
Pikante maiskoekjes met Brugge Belegen en tomatensaus.
15 min
2 pers.
Aperitief
Dip van tuinbonen en Brugge Belegen
25 min
4 pers.
Voorgerecht
Asperge salade met Brugge Belegen
20 min
4 pers.
Aperitief
Crostini met gegrilde peer en Brugge Belegen
20 min
4 pers.
Voorgerecht
Feestelijk soepje met soldaatjes van Brugge Belegen
20 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Oesterzwamschotel met Brugge Belegen
30 min
4 pers.
Dessert
Appeltaartjes met Brugge Belegen
40 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Zoete aardappelnestjes met Brugge Belegen
40 min
4 pers.
Lunch
Club sandwich met Brugge Belegen
25 min
1 pers.