Overslaan en naar de inhoud gaan
Home
Onze kazen
Onze recepten
Nieuws
Duurzaamheid en CO2
Van melk tot kaas
Kaasambassadeur
Contact
Facebook
Instagram
NL
EN
FR
ES
Back to overview
Asperge salade met Brugge Belegen
Level
4 pers.
20 min
12 groene asperges
40 g waterkers (rucola kan ook)
6 sneetjes parmaham
125 g (in fijne balkjes gesneden) Brugge Belegen
2 el pecannoten
enkele blaadjes verse munt
scheut olijfolie
1 el citroensap
peper en zout
Snijd de uiteinden van de asperges.
Schaaf de rauwe asperges met de kaasschaaf over de lengte in dunne linten.
Verdeel de rucola over de borden en verdeel hier de linten asperge over.
Scheur de parmaham in stukken en leg ongeveer 1,5 plak op ieder bord.
Snijd de Brugge Belegen in lange, dunne reepjes.
Voeg Brugge Belegen toe en verdeel over de salade.
Hak de pecannoten grof en strooi over de salade.
Hak de munt fijn en strooi over de salade.
Meng de olijfolie, citroensap, peper en zout.
Druppel de dressing over de salade.
Klaar is kaas!
Recept downloaden
Recept insturen
Gerelateerde recepten:
Voorgerecht
Salade van lentegroentjes en Brugge Jong
45 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Visfilet met Brugge Jong en Brugge Oud
4 pers.
Voorgerecht
Kiplekkere risotto met Brugge d'Or. Nog heerlijker de dag nadien.
60 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Pittige Prestige. Ay, chihuahua! Pittige chili sin carne wraps.
120 min
2 pers.
Hoofdgerecht
Vurig & Zoet: Croque BBQ Kip met Brugge Jong
15 min
2 pers.
Aperitief
Blackberry Gin Fizz met Brugge Jong
10 min
1 pers.
Hoofdgerecht
Gehaktbrood met champignons en Brugge Jong
240 min
4 pers.
Dessert
Amandeltaart met Brugge Jong
60 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Mexicaanse lasagne met Brugge Jong
60 min
4 pers.
Voorgerecht
Palmiers van Brugge Jong en gerookte zalm
15 min
3 pers.
Hoofdgerecht
Stamppot met savooikool en Brugge jong kaas
30 min
6 pers.
Aperitief
Bloody Mary met Brugge Jong
10 min
1 pers.
Lunch
Bagel met gerookte zalm en Brugge Jong
20 min
1 pers.
Lunch
Taco met guacamole en Brugge Jong
20 min
1 pers.
Voorgerecht
Soep van geroosterde bloemkool met Brugge Jong
40 min
4 pers.
Lunch
Voorjaarsboterham met radijs, tuinkruiden & Brugge Jong
20 min
1 pers.
Hoofdgerecht
Strata met venkel en Brugge Jong
50 min
4 pers.
Hoofdgerecht
Fajita burrito met Brugge Jong
25 min
4 pers.
Lunch
Bagel met Brugge Jong en rivierkreeftjes
20 min
1 pers.